Kommende turer

Mossige Mindes Reiseklubb skal i 2019 ha 6 innholdsrike korte og lange turer til inn og utland med fly, buss og båt. På alle våre turer er det reiseleder fra valgt operatør som også støttes av ansvarlige fra reiseklubben. På utenlandsturer arrangeres det på Mossige før avreise et ”bli kjent møte” for de påmeldte. Reiseleder går her gjennom turene. Her får en under møtet gratis kaffe og litt ”attåt”

onsdag 15.mai Dagstur til Jæren hvor vi starter med jærsk frokostbuffet hos Håland kjøtt. Turen går videre med lokalguide sørover til Orre gamle kyrkje så til Undheim hvor vi tar pause med ost og te, så på ukjente veier for mange til Brusand. Fra Sirevåg drar vi til Madland havn og deretter nordover langs kysten til Strandhuset på Ølberg. Her får vi rikholdig middag og dessert før turen går til Sandnes.
Pris kr. 995,- inkludert frokostbuffet, formiddagste og ost, middag med dessert og kaffe.
Påmelding snarest til: Marit Lillian Tengesdal 47231831 eller Sigbjørg Aarre, tlf.97783821

7 dagers tur til Bornholm med buss og båt 31.5 – 7.6. Vi tar buss til Sandefjord-ferge til Strømstad og overnatting i Vanersborg. Neste dag fortsetter vi langs vestkysten av Sverige til Ystad i Skåne og så ferge til Bornholm. Vi får 4 netter på **** hotell i Rønne hovedstaden på Bornholm. Derfra blir det flere utflukter før vi starter hjemreisen med buss over Øresundbroen til Skjelland og overnatter sør for Ålborg. Siste dag reiser vi med fergen fra Hirtshals til Kristiansand og hjem. Pris kr. 10950.- enkeltrom kr. 1800,-. Frokost/middag og 4 lunsjer og drikke inkludert. Påmelding snarest til: Lars Magne Bjørnsen tlf.99700525 eller Olaf Høie, tlf. 51663430.

8 dagers tur Ofoten og Vesterålen med Narvik og Harstad 14.7 -22.7. Buss fra Sandnes til Sola,fly via Oslo til Evenes hvor bussen venter og tar oss til Narvik for 2 netter. Utflukt med Ofotbanen til riks-grensen. 3. dag tar vi for oss Indre Troms forsvarets høyborg Bardu ”Polar Dyrepark”-Målselvfossen til Finnsnes for 2 netter. Derfra har vi utflukter bl.a til Senja. 5.dag drar vi til Andøya og Myre i Vesterålen for 2 netter. Derfra får vi en rekke utflukter med buss og båt bl.a til Bø og Nyksund et nedlagt fiskevær som nå yrer av reiselivet. 7. dag drar vi fra Myre via Stokmarknes til Harstad hvor vi får en natt og en rekke utflukter. Siste dag går turen til Trondenes hvor vi får se de tyske Adolf-kanonene fra krigens dager. Vi kjører så til Evenes og tar fly via Oslo til Sola hvor bussen binger oss til Sandnes. Pris kr. 16995,- pr.person enkeltrom kr. 1750,- pr. person. Frokost, 8 middag og 4 lunsjer.
Påmelding snarest til: Anne Marit Gramstad, tlf. 99160544 eller Kåra Molvik, tlf. 51664647

5 dagers tur med buss il Østlandet 12.8-16.8. Fra Sandnes kjører vi til Lyngdal hvor vi har formiddagskaffe. Så videre gjennom Agder og Telemark til Thons Hotell i Asker som blir vårt hjem under oppholdet. Neste dag har vi utflukt og omvisning i Drammen og omegn før vi er tilbake til hotellet med svømmebasseng. 3 dag er det utflukt til Sørumsand-Kongsvinger og Magnor.4. dag
blir det utflukt til Østfold. Vi besøker Fredrikstad, Nordens best bevarte levende festningsby. Så går turen til de fine Hvalerøyene. Siste dag tar vi Haukeliveien –Røldal—Mortavika-Sandnes.
Pris kr. 5995,- pr. person. Enkelrom kr. 1180 pr.person. Frokost,middag og flere lunsjer inkludert.
Påmelding snarest til: Olaf Høie, tlf. 51663430 eller Lars Magen Bjørnsen tlf.99700525

8 dagers tur 3.9 – 10.9 til Latvia og Litauen. Bussen henter oss i Sandnes og så flyr vi direkte fra Sola til hovedstaden Riga i Latvia hvor sjekker inn på **** hotell. Etter 4 netter her med en rekke utflukter bl.a.til kystbyen Jurmala setter vi kursen med buss til hovedstaden Villinius i Litauen. Her bor vi igjen på **** hotell i 3 netter sentralt i hovedstaden, med flere utflukter bl.a til Trokai slottet. Hjemreise med buss tilbake til Riga og derfra fly direkte til Sola hvor bussen står og kjører oss til Sandnes. Pris kr. 14700 Enkeltrom kr. 2520. I prisen er inkludert frokost og 3 retters middager og 4 lunsjer.
Påmelding snarest til: Gerd Gade Christiansen tlf. 51660402 eller Marit Gramstad tlf.91160544.

19.9 dagstur øyhopping til Rennesøy gjennom Rennfast –Tommys kjøkken på Sokn hvor vi får middag og dessert og en kopp kaffe.Vi hopper så til Rennesøy-Vikevåg -Mosterøy og Klosterøy til pilgrimsgarden hvor vi får servert ettermiddagskaffe. Vi besøker Fjøløy og kjører helt ut til Årebråt og over på Mosterøy igjen får vi høre om samfundskvinnen Elisabeth Edland ved Askje kirke før siste biten av øyhoppingen går gjennom et nytt boligområde på Skorpefjell. Pris kr.795,-
Påmelding snarest til: Sigbjørg Aarre tlf.97783821 eller Marit Lillian Tengesdal tlf. 47231831

Detaljprogram for turene finnes på Mossiges Minde. Det kan bli små endringer i opplegg og priser.
Alle kan delta, men medlemmer har fortrinnsrett. Du er velkommen med på våre turer og sosiale tilstelninger på det aktive ,koselige Mossiges Minde. Velkommen som medlem for bare kr.200 år.