Kommende turer

Mossige Mindes Reiseklubb.

 

Reiseklubben skal i 2017 som vanlig ha 6 innholdsrike korte og lange turer til inn-og utland med fly, buss og båt.

På alle våre turer følger en ansvarlig fra Reiseklubben som støtter reiseleder fra operatøren og bidrar til å øke sikkerheten. På utenlandsturer arrangeres det på Mossige ca. 1 uke før avreise et ”Info/bli kjent møte” for de påmeldte . Her deltar reiseleder og en får kaffe og litt å spise. Alt er gratis.

 

 

 

6 dagers tur til Rjukan 18.9 -23 09

Vi reiser med buss via Tonstad,Vrådal og Tuddal til Gaustablikk hotell som blir vårt hjem de neste 5 nettene. Herfra tar vi utflukter til Rjukan,Vemork med tungtvannsaksjonen. Vi tar Krossobanen , taubanen til fjelds. En dag reiser vi østover mot Tinnsjøen og Kongsberg hvor vi får historien om bergverksvirksomhetene. Vi tar også banen opp til Gaustatoppen hvor en kan se nesten ”halve” Norge. En dag blir det båttur på Møsvatn 919 m.o.h. med lunsj på Hovdøya. Hotellet vårt ligger overfor Rjukan med panoramautsikt til Gaustatoppen. Vi spiser middag her hver kveld med rikholdig buffet og koser oss til levende musikk. Hjemturen går over Haukelid, Røldal, Nesflaten over den nye Sandsfjordbrua og ferge fra Tau til Stavanger og videre til Sandnes. Pris kr.7950,-  enkeltrom 1200.   Påmelding til: Olaf Høie, tlf. 51663430 eller Olav Gramstad, tlf: 91107256

 

 

Dagstur med Lysefjordfergen 21.8 image2

Sandnes –Lauvik-Lysefjorden ,Preikestolen”Fantahålå”, Kjerrag, gamle gårdsbruk,fosser, geiter, seler , idylliske øyer. Fra båten får vi se verdens lengste trapp med 4444 trinn som går opp til Flørli  hvor vi får god middag på båten. Vi går i land på Songesand før turen går over til Årdalsbygda. Derfra går turen til Randøy og Ølesund hvor vi får ettermiddagskaffe. Turen går så via Fister og Hetlandsbygda og  Ryfylkeveien til Tau og fergen til Stavanger

Pris kr. 950,-  Påmelding til: Anne Marit Espedal, tlf.90671243 eller   Anne Marit Gramstad, tlf: 91107256.

 

                                                                                                                

                                                                                    

        OBS Turen er avlyst!     8 dagers tur til Portugal 28.8-4.9.                                                                       

             avlyst tur 2017th3y2q3azm

 

 

 

 

Vi flyr via Oslo til Lisboa hvor vi blir 4 netter på vårt sentrale **** hotell Mundial. Her får vi omvisning og en båttur på elven Tejo. Vi får Fado-middag og folkedanser,visit til Sintra og Kongepalasset. Vi reiser så med buss nordover til Porto hvor vi sjekker inn på vårt flotte **** sentrale hotell for 3 netter. Her får vi omvisning i distriktet bl.a. kjører vi til Douro dalen hvor vi går om bord på cruisebåten. Vi besøker Portugals historiske ”fødeby” Guimaraes hvor landets første konger holdt til. Siste dag reiser vi til Lisboa hvor vi flyr hjem via London til Stavanger etter en meget innholdsrik tur på sentrale flotte hoteller.  Pris kr. 17950 -enkeltrom kr.1 960. Merk: Vin og kaffe inkludert til måltidene.Skandinavisktalende lokalguider                                      Påmelding til: Gerd Gade Christiansen,51660402 eller Lars Magne Bjørnsen, tlf.51566331.

 

 

Detaljprogram for turene finnes på Mossiges Minde. Det kan bli små endringer i opplegg og priser. Alle kan delta, men medlemmer har fortrinnsrett. Du er velkommen til å være med på våre turer og sosiale tilstelninger på det veldig koselige og aktive Mossiges Minde.  Velkommen som medlem for bare kr. 200,- pr. år.

 Siden er fortsatt under konstruksjon, så vi tar forbehold om trykkfeil og mangler på siden.